Skip to main content

Over Elem3nts

Uw expert voor Reporting, IT, Finance en Controlling

ELEM3NTS zet je doelstelling om in cijfers en assisteert je in de haalbaarheid van je projecten.

Een team van specialisten zetten je cijfers om naar de taal die jij als bedrijfsleider graag wenst te spreken. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van geautomatiseerde management rapporteringen en bieden je hierbij de nodige economische strategische business feedback. Onze stockpaartjes zijn Reporting, IT, Finance en Controling.

Zaakvoerder, Sylvio Rodriguez, heeft ruime ervaring als Finance & Administration manager bij oa ING Europe, DEME en is zelf ook programmeur BI Rapporterings applicaties QlikSense, Power BI en een expert in Excel.

Door zijn brede kennis kent hij de noden en behoeftes als geen ander. Hij speelt kort op de bal en bedenkt in een mum van tijd functionele oplossingen die voor u als eindgebruiker het verschil kunnen maken.

ELEM3NTS is erkend dienstverlener voor Advies bij KMO-Portefeuille met registratienummer DV.A219807 Voor de aanvraag ervan kan je terecht op de website van Agentschap Ondernemen: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Sylvio Rodriguez

Wat is de KMO-portefeuille?

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee jij als kleine of middelgrote onderneming bedrijfsadvies kan bekostigen.

ELEM3NTS is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille. Hierdoor krijg jij als gevestigde onderneming of zelfstandige in Vlaanderen een subsidie van 30 of 40% op de advieskost (naargelang de grootte van jouw bedrijf).

Voor meer info kan je terecht op de website van Agentschap Ondernemen: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/hoeveel-subsidies-kan-ik-krijgen

Elem3nts

Maak een afspraak


Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we met je meedenken naar de noden en behoeftes en je begeleiden in het proces